Buitengebied gemeente Rheden. Dit is een van de 17 onderwerpen van de internetpeiling. De reacties die we hierop ontvingen, vindt u onderaan de pagina.

Praat mee!

16

Vernieuwing in de toeristisch recreatieve sector

Geplaatst op

Voor toeristen en recreanten is Rheden een aantrekkelijke gemeente. We hebben een mooi buitengebied, prachtige landgoederen, uiterwaarden en de IJssel. En Arnhem-Noord met bijvoorbeeld Burgers' Zoo en het Openluchtmusea, ligt op een steenworp afstand.

Toerisme en recreatie is een trendgevoelige sector en het is voor ondernemers in die sector belangrijk om steeds te kunnen vernieuwen (bijvoorbeeld door andere vormen van overnachten, digitalisering, vernieuwing en uitbreiding van spelactiviteiten of –voorzieningen).

Regelmatig krijgen wij aanvragen van recreatieondernemers die iets nieuws aan hun bedrijf willen toevoegen. Veel van deze initiatieven zijn ook voor de mensen uit Rheden zelf aantrekkelijk en voegen wat toe aan het woonklimaat (hoewel het ook drukte kan veroorzaken). Maar ze kunnen ook van invloed zijn op de omgeving.

Moeten we voor bedrijven in de toeristische sector meer ruimte maken om in te kunnen spelen op de veranderende behoeften van recreanten en toeristen? 

 

Resultaten

 

 

| Categoriën: | Tags: | Aantal keer vertoont: (2674) |

Commentaar

  • We willen van de Veluwezoom toch geen gratis pretpark maken zoals het centrum van Amsterdam, maar dan met meer groen?
    30-11-2017 20:01:37
  • Het is nu al te druk op de Posbank. Nieuwe concepten zullen dit alleen maar erger maken. Gun de natuur een eigen plek en behoud de stilte en rust.
    25-11-2017 16:00:26
  • Op de Posbank waan je je op een evenemententerrein soms. Zo druk. Al die motoren. Mountainbikers die je van het pad afkarren. Vliegtuigen in de lucht. Overal auto's geparkeerd. Er is hier al veel te veel recreatie. Zet svp in op stilte en rust.
    22-11-2017 21:30:28
Je moet eerst inloggen om commentaar te leveren
rheden
2214