Welkom

Omgevingsvisie voor het buitengebied van Rheden  

Samen zorgen voor een mooi en vitaal buitengebied. Dat is het doel van de omgevingsvisie. We zijn benieuwd naar uw ideeën. Daarover willen we graag met u in gesprek. En we willen niet alleen met u praten, maar uiteindelijk ook samen aan de slag. Gezamenlijk bepalen we de koers voor het buitengebied van Rheden.

Denk en doe met ons mee! 

Wilt u meepraten, meedenken en vooral meedoen? Meld u dan vandaag nog aan onder 'Aanmelden'! Zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en alle activiteiten en bijeenkomsten. Lees meer over de achtergronden van de omgevingsvisie buitengebied.

Nieuws

Ontwerpomgevingsvisie Buitengebied gaat ter inzage

voorkantvisie

Het college van B&W heeft de ontwerpomgevingsvisie Buitengebied voor de inspraak vrijgegeven. De komende tijd kunt u het plan inzien en hierop reageren.

Na de gebiedsconferentie op 15 november 2018 zijn we aan de slag gegaan om de conceptvisie om te bouwen tot ontwerpomgevingsvisie. Nu het college heeft ingestemd met dit ontwerp kan het ter inzage worden gelegd. 

De ontwerpomgevingsvisie Buitengebied ligt van 28 maart tot en met 8 mei ter inzage bij de servicebalie in het gemeentehuis in De Steeg. Vanaf 28 maart is het ontwerp ook in te zien via deze website en via  www.ruimtelijkeplannen.nl. In de tijd dat het ontwerp ter inzage ligt, kan iedereen hierop reageren. Daarna wordt gekeken of de reacties aanleiding geven om de visie te wijzigen. Naar verwachting neemt de gemeenteraad in het najaar van 2019 een besluit over de reacties en de omgevingsvisie buitengebied.

Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden op donderdag 4 april tussen 16.00 en 21.00 uur terecht op Landgoed Avegoor aan de Zutphensestraatweg 2 in Ellecom. Hier is de ontwerpvisie op papier in te zien, zijn informatieve posters te bekijken en zijn medewerkers van de gemeente aanwezig om vragen te beantwoorden.

 

Aanmelden nieuwsbrief

rheden
2214