Welkom

Omgevingsvisie voor het buitengebied van Rheden  

Samen zorgen voor een mooi en vitaal buitengebied. Dat is het doel van de omgevingsvisie. We zijn benieuwd naar uw ideeën. Daarover willen we graag met u in gesprek. En we willen niet alleen met u praten, maar uiteindelijk ook samen aan de slag. Gezamenlijk bepalen we de koers voor het buitengebied van Rheden.

Denk en doe met ons mee! 

Wilt u meepraten, meedenken en vooral meedoen? Meld u dan vandaag nog aan onder 'Aanmelden'! Zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en alle activiteiten en bijeenkomsten. Lees meer over de achtergronden van de omgevingsvisie buitengebied.

Nieuws

Rivierklimaatpark en energiecafé

Rivierklimaatpark

Op 3 en 4 april zijn er in Giesbeek en Rheden inloopbijeenkomsten over het Rivierklimaatpark. Er worden 4 oplossingsrichtingen gepresenteerd voor het uiterwaardengebied tussen Arnhem en De Steeg. Ben je benieuwd naar deze oplossingsrichtingen, wil je hierop reageren of wil je weten wat er met je eerdere opmerkingen is gedaan? Kom dan op dinsdag 3 april naar Giesbeek of woensdag 4 april naar Rheden en laat weten wat je er van vindt. De inloopbijeenkomsten zijn zowel in de middag als de avond. Meer informatie is te vinden via www.rivierklimaatpark.nl.

 

Energiecafé

Wil je die dag nog meer energie op doen? Ga dan 's middags naar het rivierklimaatpark en 's avonds naar het energiecafé 'Opgewekt in Rheden'. Wat kunnen technieken als zonne-energie, waterkracht, warmte- en koudeopslag, collectieve warmte en biomassa voor onze gemeente betekenen in de toekomst? Antwoord op deze vragen en op nog meer vragen over energievoorziening krijg je tijdens het energiecafé "Opgewekt in Rheden" op woensdag 4 april in de Steeg. Meer informatie hierover kun je hier vinden.

 

A4posterbijeenkomste...

Aanmelden nieuwsbrief

rheden
2214