Welkom

Omgevingsvisie voor het buitengebied van Rheden  

Samen zorgen voor een mooi en vitaal buitengebied. Dat is het doel van de omgevingsvisie. We zijn benieuwd naar uw ideeën. Daarover willen we graag met u in gesprek. En we willen niet alleen met u praten, maar uiteindelijk ook samen aan de slag. Gezamenlijk bepalen we de koers voor het buitengebied van Rheden.

Denk en doe met ons mee! 

Wilt u meepraten, meedenken en vooral meedoen? Meld u dan vandaag nog aan onder 'Aanmelden'! Zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en alle activiteiten en bijeenkomsten. Lees meer over de achtergronden van de omgevingsvisie buitengebied.

Nieuws

De Omgevingsvisie Buitengebied in de schijnwerpers.

Rheden_geldersgenoot...

Het artikel in de nieuwsbrief @Beeldspraak is te lezen op de website van het Gelders Genootschap via de link: https://www.geldersgenootschap.nl/nieuws/rheden-en-de-omgevingswet.aspx.

In de komende maanden werken we op basis van alle opgehaalde informatie en gesprekken in 2017 toe naar een conceptvisie. De verwachting is dat we deze conceptvisie nog voor de zomer van 2018 kunnen presenteren en hierover in gesprek kunnen gaan. In de tussentijd houden we u op de hoogte en zullen we met regelmaat berichtjes plaatsen over de omgevingsvisie en andere ontwikkelingen in ons buitengebied. 

 

Aanmelden nieuwsbrief

rheden
2214