Welkom

Omgevingsvisie voor het buitengebied van Rheden  

Samen zorgen voor een mooi en vitaal buitengebied. Dat is het doel van de omgevingsvisie. We zijn benieuwd naar uw ideeën. Daarover willen we graag met u in gesprek. En we willen niet alleen met u praten, maar uiteindelijk ook samen aan de slag. Gezamenlijk bepalen we de koers voor het buitengebied van Rheden.

Denk en doe met ons mee! 

Wilt u meepraten, meedenken en vooral meedoen? Meld u dan vandaag nog aan onder 'Aanmelden'! Zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en alle activiteiten en bijeenkomsten. Lees meer over de achtergronden van de omgevingsvisie buitengebied.

Nieuws

Terugblik gebiedsconferentie

Ruim 70 enthousiaste en betrokken bewoners, ondernemers en vertegenwoordigers van organisaties name deel aan de gebiedsconferentie. Zij gingen constructief en in een prettige sfeer met elkaar in gesprek over de toekomst van het Rhedens buitengebied. In diverse interactieve deelsessies werd gesproken over de vraagstukken, gebrainstormd over mogelijke oplossingen en werden de resultaten ingetekend op kaarten. De deelnemers konden kiezen uit 13 workshops. Klik hieronder voor een verslag van de workshops.

De resultaten van de gebiedsconferentie vormen een basis voor de volgende stap in het proces. Dit is de internetconsultatie. Medio november zal deze van start gaan. Online kan iedereen dan reageren en stemmen op stellingen.

Bijlage

  1. Verslag Gebiedsconferentie.pdf 9-10-2017 6:28:26

Aanmelden nieuwsbrief

rheden
2214