Welkom

Omgevingsvisie voor het buitengebied van Rheden  

Samen zorgen voor een mooi en vitaal buitengebied. Dat is het doel van de omgevingsvisie. We zijn benieuwd naar uw ideeën. Daarover willen we graag met u in gesprek. En we willen niet alleen met u praten, maar uiteindelijk ook samen aan de slag. Gezamenlijk bepalen we de koers voor het buitengebied van Rheden.

Denk en doe met ons mee! 

Wilt u meepraten, meedenken en vooral meedoen? Meld u dan vandaag nog aan onder 'Aanmelden'! Zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en alle activiteiten en bijeenkomsten. Lees meer over de achtergronden van de omgevingsvisie buitengebied.

Nieuws

De gebiedsconferentie komt er aan! Komt u ook?

Denk mee

Hoe zorgen wij ervoor dat ons buitengebied mooi, bruikbaar en beleefbaar blijft en we ruimte kunnen blijven bieden voor nieuwe ontwikkelingen? Wat is waardevol, wat kan anders en waar liggen kansen? Allemaal vraagstukken waarover we graag in gesprek gaan.

 

Tijd en locatie

Praat en denk met ons mee op 18 september van 17.00-20.30 uur bij Hotel Landgoed Avegoor in Ellecom.

 

Aanmelden

In verband met de voorbereidingen vragen wij u zich vóór donderdag 14 september a.s. aan te melden door een e-mail te sturen naar omgevingsvisiebuitengebied@rheden.nl. Na aanmelding ontvangt u in de week voorafgaand aan de conferentie een gedetailleerd programma. Graag tot ziens op 18 september!

 

Klik voor meer informatie op de uitnodiging hieronder. 

Bijlage

  1. Uitnodiging-gebiedsconferentie.pdf 1-9-2017 11:06:52

Aanmelden nieuwsbrief

rheden
2214