Welkom

Omgevingsvisie voor het buitengebied van Rheden  

Samen zorgen voor een mooi en vitaal buitengebied. Dat is het doel van de omgevingsvisie. We zijn benieuwd naar uw ideeën. Daarover willen we graag met u in gesprek. En we willen niet alleen met u praten, maar uiteindelijk ook samen aan de slag. Gezamenlijk bepalen we de koers voor het buitengebied van Rheden.

Denk en doe met ons mee! 

Wilt u meepraten, meedenken en vooral meedoen? Meld u dan vandaag nog aan onder 'Aanmelden'! Zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en alle activiteiten en bijeenkomsten. Lees meer over de achtergronden van de omgevingsvisie buitengebied.

Nieuws

De Veluwezoom: soms te druk?

Steeds meer mensen ontdekken de Veluwezoom als recreatiegebied. Om te fietsen, wandelen, hard lopen, mountainbiken, paardrijden, etc.

Het gevolg hiervan is dat er bijvoorbeeld vaker parkeeroverlast ontstaat en dat recreanten elkaar soms in de ‘weg’ zitten. Dat werpt vragen op, zoals moeten we recreanten niet meer gaan spreiden over het gebied? Bijvoorbeeld door andere plekken beter bereikbaar en aantrekkelijker te maken. Of door sommige plekken geschikter te maken voor een bepaalde vorm van recreatie. Of door te proberen recreanten meer over het jaar heen te spreiden.

In de omgevingsvisie Buitengebied gaan we op zoek naar antwoorden. Wil je hierover meedenken of over een van de andere onderwerpen van de omgevingsvisie Buitengebied? Dat kan! Bijvoorbeeld via de gebiedsconferentie en de internetconsultatie die we in de komende maanden gaan houden.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Aanmelden nieuwsbrief

rheden
2214