Welkom

Omgevingsvisie voor het buitengebied van Rheden  

Samen zorgen voor een mooi en vitaal buitengebied. Dat is het doel van de omgevingsvisie. We zijn benieuwd naar uw ideeën. Daarover willen we graag met u in gesprek. En we willen niet alleen met u praten, maar uiteindelijk ook samen aan de slag. Gezamenlijk bepalen we de koers voor het buitengebied van Rheden.

Denk en doe met ons mee! 

Wilt u meepraten, meedenken en vooral meedoen? Meld u dan vandaag nog aan onder 'Aanmelden'! Zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en alle activiteiten en bijeenkomsten. Lees meer over de achtergronden van de omgevingsvisie buitengebied.

Nieuws

Reageren op de opgehaalde vraagstukken

Als eerste stap zijn er vraagstukken opgehaald. Dit is de eerste, cruciale, fase in de aanpak van de omgevingsvisie. Zij zijn de verankering.

De vraagstukken zijn op twee manieren opgehaald. Ten eerste zijn er 29 gesprekken gevoerd met mensen die dagelijks met het buitengebied van de gemeente bezig zijn. Zoals professionals, inwoners, ondernemers en organisaties. Het zijn mensen die op een of andere manier veel weten van een aspect van het buitengebied.

Vervolgens hebben medewerkers van de vakafdelingen van de gemeente, de Provincie Gelderland, Waterschap Rijn en IJssel, de VGGM, de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed en Rijkswaterstaat een vragenlijst ingevuld en daaruit zijn ook vraagstukken opgesteld. Zo is er een lijst ontstaan van in totaal 351 vraagstukken. 

U kunt hier de opgehaalde vraagstukken zien en u kunt eventuele aanvullende vraagstukken opsturen.

Aanmelden nieuwsbrief

rheden
2214